Na Torí i els seus amics a la ciutat verda

28/06/2021

L’EMT Palma estrena un projecte educatiu per al curs de 2021-2022 perquè els infants s’acostin a la #MobilitatSostenible. 🚍 💚

Amb na Torí, en Lleó i en Gustau els nins i nines de Palma aprendran la importància del transport públic i de viure en una ciutat verda#PalmaSostenible

El passat 21 de juny el tinent de batle de Mobilitat Sostenible, Francesc Dalmau, el regidor d’Educació i Política Lingüística, Llorenç Carrió, i el gerent de l’EMT, Mateu Marcús, van presentar al CEIP Els Tamarells de l’Arenal el projecte pilot d’activitat educativa de l’EMT.

L’EMT ha creat tres personatges, na Torí, en Lleó i en Gustau, amb les tres tipologies dels nous vehicles amb gas natural que són protagonistes del conte “Na Torí i els seus amics a la ciutat verda”. Aquest projecte pedagògic té com a punt de partida el conte i inclou tres busos retolats amb el nom i l’aspecte dels tres personatges del conte, que es desplacen fins al centre educatiu durant tot el matí.

Els participants a l’aula participaran en un concurs en línia entre els alumnes i se’ls lliura un diploma per a cada nin i nina i el certificat pel centre com a “Centre compromès amb l’ecomobilitat”.

Si clicau en el botó de l’enllaç vos redirigirà a la notícia completa.

Noticies relacionades …