ACTIVITATS D’ESTIU!

08/07/2021

L’estiu ens acompanya amb un caramull d’activitats gratuïtes i divertides per fer amb la família o amb els amics i les amigues!!

Des de Participació Ciutadana ens conviden a participar en el cinema de barri del 2 de juliol fins al 30 d’agost, aquesta activitat es va desplaçant per tots els barris amb un repertori de 15 pel·lícules a 15 barris diferents.

Clica a la imatge per veure la programació 🍿🎞️

A l’àrea de Cultura i Benestar Social trobareu tot un recull d’activitats culturals segures i divertides, en aquest index trobareu des de concerts, teatre, dansa, activitats infantils fins a clubs de lectura.

L’espai de cultura Can Balaguer convida especialment als més joves i a les persones amb necessitats especial a visitar el casal de cultura on hi figuren diverses activitats relatives a les exposicions permanent i temporal del centre, adaptades als diferents col·lectius, perquè tothom hi pugui gaudir d’unes experiències dinàmiques i participatives. Podeu trobar:

DIA DE REBUDA – L’activitat consisteix en una visita teatralitzada a la planta noble de Can Balaguer en què s’explicarà de forma lúdica el contingut de la casa i les principals obres, així com el context històric de la ciutat de principis del s. XX.

A qui va adreçat? Grups concertats de totes les edats. Mínim de 8 persones.

UNA CASA, MOLTES HISTÒRIES. EXPLORA CAN BALAGUER! – Visita guiada per a grups en què es podrà visitar l’exposició permanent “La casa possible”, que fa un recorregut històric per diferents interiors típics de les cases majors de Palma des de 1600 a 1951, incorporant-hi un seguit de recursos per a fer la visita més dinàmica i participativa.

A qui va adreçat? Grups concertats a partir de 6 anys.

MIRADES CREUADES: PALMA, TU, JO I EL TURISME. HI PENSAM? – Per als grups més joves, s’ha preparat una visita taller amb recursos educatius pensats per a activar la reflexió sobre com el pas del turisme ha desencadenat la modificació estructural de la ciutat, dels seus carrers, els edificis i els paisatges.

A qui va adreçat? Grups concertats. A partir de 8 anys.

Inscripcions a canbalaguer@palma.cat

Si voleu conèixer més activitats, visitau la pàgina web o les xarxes socials de l’Ajuntament de Palma!

Noticies relacionades …

Ens ajudau?

Ens ajudau?

Des de l’Ajuntament de Palma treballam en el disseny del pròxim Pla d’infància. És per això que...