I DIADA DE LA INFÀNCIA

23/11/2021

El dissabte 20 de novembre de 2021 vàrem celebrar el Dia Mundial dels Drets dels Infants amb la I Diada de la Infància al parc de les Estacions.

La Diada es va iniciar amb la batucada FEMSÒ, que va convidar el públic a apropar-s’hi per a escoltar la benvinguda del batle i el Manifest del Consell d’Infants.

Els tallers s’iniciaren acompanyats del grup musical d’animació MEL I SUCRE. Els infants hi varen poder gaudir de dissenyar les seves xapes i els clauers. Un dels motius de la Diada era difondre una ciutat sostenible, per la qual cosa es va poder gaudir de cotxets sostenibles, un mural amb material per a reutilitzar, i EMAYA va ensenyar als infants a reciclar.

No hi podia faltar na Torí, nou bus de l’EMT que ensenya als infants a fer ús del transport públic, i el trenet turístic de City SightSeeing, que va fer una volta per la barriada.

Entre tallers i ritmes, els consellers i les conselleres realitzaven entrevistes a antics consellers i conselleres i al batle, amb la intenció de conèixer millor quines són les seves inquietuds i escoltar allò que desitgen per a la infància. Pròximament ho podreu trobar a l’apartat #ambullsdinfant.

Creu Roja Joventut hi va col·laborar amb un punt d’informació en què explicà els diferents recursos gratuïts perquè les famílies col·laborin quant als drets dels infants, com l’UNICEF, que va facilitar el diagnòstic dels resultats del covid-19 en la pobresa i l’exclusió social dels infants.

Els dimonis TRABUCATS varen llegir un contacontes, i la batucada els acompanyava per a espantar les vulnerabilitats dels infants.

El Consell d’Infants va acomiadar els antics consellers i conselleres que, per majoria d’edat, ja no han pogut seguir-hi participant.

Us hi esperam l’any que ve!

Noticies relacionades …

Ens ajudau?

Ens ajudau?

Des de l’Ajuntament de Palma treballam en el disseny del pròxim Pla d’infància. És per això que...