Visites Serveis Municipals.

27/05/2023

Durant aquests darrers mesos (febrer-maig) el Consell d’Infants i Adolescents de Palma, ha duit a terme tota una sèrie de visites a diferents serveis municipals de la ciutat. Poder fer aquestes visites, els hi ha ajudat a poder donar respostes a diferents qüestions que els hi varen anar sorgint pel que fa a temes d’infància i adolescència.

Els serveis municipals que han visitat fins al moment han estat els següents: Esports (Pavelló Municipals Germans Escales), Seguretat Ciutadana (Policia Local), Benestar Social (Ciberaula Verge de Lluc) i Joventut (Espai Jove Tramuntana). A mesura que han anat visitant els diferents espais, han pogut anar resolent diferents dubtes, com per exemple, conèixer la proposta d’activitats adreçada a infants i adolescents, conèixer el programa de Policia Tutor (en el cas de la visita a Policia Local), entre altres.

Podem dir que fer aquestes visites han resulat molt beneficioses per als consellers i conselleres. A continuació, us deixem algunes imatges de les visites fetes.

Noticies relacionades …

Ens ajudau?

Ens ajudau?

Des de l’Ajuntament de Palma treballam en el disseny del pròxim Pla d’infància. És per això que...